Home TOP NEWS Αυτά ήταν μερικά… γκολ τίτλου!

Αυτά ήταν μερικά… γκολ τίτλου!


Λίγο πριν το τέλος του φετινού μαραθωνίου και η κούρσα τελείωσε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή που έκοψε πρώτη το νήμα και ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Κάνοντας μία σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς υπήρξαν τα γκολ που σήμερα μπορεί κάποιος να πει πως ήταν τα πιο σημαντικά.

Για παράδειγμα το γκολ του Τζιωνή στην προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΛ αποδείχθηκε καθοριστικό. Το τρίποντο που πήραμε στο ΓΣΠ σε εκείνον τον αγώνα και το οποίο ήρθε ύστερα από την έμπνευση του νεαρού, καθόρισε στο τέλος της ημέρας την έκβαση του πρωταθλήματος.

Γκολ τίτλου ήταν, αν και στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος, αυτό του Κίκο. Στο τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στη Λευκωσία, συνέλαβε την ιδέα να εκτελέσει το φάουλ προς την εστία, το έκανε και πέτυχε.

Γκολ τίτλου ήταν αυτό του Τζιωνή κόντρα στην Πάφο. Το παιχνίδι έμπαινε στα τελευταία του στάδια και ο Μαρίνος έβγαλε την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Γκολ τίτλου ήταν αυτό του Τσέποβιτς στο Παραλίμνι. Τα βρήκαμε σκούρα απέναντι στους βυσσινι και ο Σέρβος έδωσε τη λύση 10 λεπτά πριν το τέλος.

Και το γκολ του Ασάντε στο κλασικό ντέρμπι, αν και επετεύχθη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ήταν το μοναδικό και αυτό που μας έδωσε το τρίποντο.

Πολύ μεγάλο γκολ και αυτό του Λέτσιακς πάνω στον συνδιεκδικητή Απόλλωνα στη νίκη μας με 2-1.

Γκολ τίτλου και η βολίδα του Κούσουλου στο Μακάρειο με τον Ολυμπιακό. Σε ένα κακό απόγευμα για την ομάδα ο Γιάννης έλυσε τον… γόρδιο δεσμό!

Γκολ τίτλου ακόμα ένα του Τζιωνή. Ο Μαρίνος βρήκε τη λύση σε ένα παιχνίδι στο οποίο, ομολογουμένως, η ομάδα λίγα πράγματα δικαιούταν να πάρει. Απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ και έτσι όπως εξελίσσετο το ματς, λίγοι θα πίστευαν ότι θα τα καταφέρναμε.

Και βεβαίως το χθεσινοβραδινό του Φώτη Παπουλή. Ήταν το μοναδικό στην «Αρένα», αυτό που μας έδωσε τη νίκη και στο τέλος της βραδιάς τον τίτλο.

Όλα τα γκολ έχουν σίγουρα τη δική τους αξία και σημασία. Αυτά ωστόσο είναι εκείνα που εμείς ξεχωρίζουμε μέσα στη σεζόν…

Αν αδικούμε κάποια γκολ συγχωρέστε μας!