Home TOP NEWS Χούμποτσαν: «Χαρούμενος που παραμένω μέλος της ομάδας»

Χούμποτσαν: «Χαρούμενος που παραμένω μέλος της ομάδας»


Ο διεθνής Σλοβάκος αμυντικός, Τόμας Χούμποτσαν, πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα του OFC TV μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη ένα χρόνο.

Αναλυτικά:

Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας και τον επόμενο χρόνο. Είναι καλό που είμαι εδώ ξανά και είναι μία μεγάλη ευθύνη διότι μετά τα όσα καταφέραμε φέτος πρέπει να είμαστε έτοιμοι ξανά. Τώρα χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση για να επιστρέψουμε στη σκληρή δουλειά.

Οι λόγοι για τους οποίους αποδέχθηκε την προταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Οι λόγοι είναι πως αυτά τα δύο χρόνια νιώθω πολύ καλά εδώ, το ίδιο και η οικογένεια μου η οποία συνήθισε εδώ. Επίσης υπάρχει μία φοβερή ατμόσφαιρα στο σύλλογο, με πολλούς καλούς ανθρώπους, που όπως είπα πολλές φορές είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Είναι πολλοί οι λόγοι αλλά αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί».

Για τις ευθύνες τώρα: «Είναι μεγαλύτερες. Όταν κερδίζεις και κάνεις μία επιτυχημένη σεζόν όπως η προηγούμενη, όλοι περιμένουν τα ίδια ίσως και περισσότερα. Θα είναι ξανά δύσκολο όμως θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε αυτά που καταφέραμε φέτος.

Για τις νέες προκλήσεις: «Είμαι έτοιμος. Την περασμένη σεζόν ένιωθα πολύ καλά ενώ δεν είχα κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Στο τέλος της σεζόν ένιωθα να είμαι σε καλή κατάσταση, τώρα θα συνεχίσω στο Γιούρο και θα είναι μία πρόκληση ξανά η επόμενη χρονιά».  

Τι υπόσχεται στον κόσμο: «Εκτιμώ το γεγονός ότι οι οπαδοί χάρηκαν με την ανανέωση του συμβολαίου μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως εύχομαι να δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουν στο γήπεδο. Θα ήθελα να νιώσω τη δύναμη των οπαδών μας. Όταν νιώθουμε τη δύναμη των οπαδών μας γινόμαστε κι εμείς πιο δυνατοί και ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι ίδια όπως αυτή».

Δείτε το βίντεο: