Home TOP NEWS Έκλεισε με την άμυνα και… ετοιμάζεται για τις άλλες θέσεις!

Έκλεισε με την άμυνα και… ετοιμάζεται για τις άλλες θέσεις!

Με την απόκτηση των Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη, στο “τσακ – μπαμ” η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την άμυνα της, την οποία θα βλέπουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Ο 33χρόνος Ισπανός κεντρικό αμυντικός, Έκτορ Γιούστε η λογική λέει ότι έρχεται στην ομάδα μας για να αντικαταστήσει το κενό που θα αφήσει ο Μίκαελ Λούφτνερ με την επιστροφή του στην Κοπεγχάγη. Ο Γιούστε ξέρει από το Κυπριακό πρωτάθλημα από την παρουσία του στον Απόλλωνα και είναι μια σίγουρη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Απ την άλλη ο 24χρόνος, Διεθνής ακραίος μπακ, Πάρης Ψάλτης έρχεται ως αντικαταστάτης του Χάρη Μαυρία ο οποίος θα αποχωρήσει. Ο Ψάλτης θα είναι η εναλλακτική λύση του Χένινγκ Μπεργκ στην θέση που αγωνίζεται ο Σέχου, ο οποίος ως γνωστόν θα έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα και θα αναγκαστεί να απουσιάσει.

Με τις δύο αυτές μεταγραφές το κεφάλαιο άμυνα έκλεισε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους ανθρώπους της ομάδας προγραμματισμού να τσεκάρουν τώρα τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους οι οποίοι θα είναι για την μεσαία γραμμή, αλλά και για τα δύο “φτερά”.

Με την απόκτηση Γιούστε και Πάρη Ψάλτη λοιπόν οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στην φαρέτρα του ο Χένινγκ Μπεργκ για την άμυνα θα είναι οι Λανγκ,Χούμποτσαν, Νικόλας Παναγιώτου, Σέχου, Κίκο, Λέτσιακς, Γιούστε και Πάρης Ψάλτης.