Home TOP NEWS Η διαφορά… είναι στη φιλοσοφία

Η διαφορά… είναι στη φιλοσοφία


Με την έλευση του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Νεόφυτος Λάρκου επιχείρησε να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, να οργανώσει τα κομμάτια που αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, να δημιουργήσει το κατάλληλο οργανόγραμμα, με τον κάθε ένα που το αποτελεί να έχει την ευθύνη να φέρνει εις πέρας τα καθήκοντα του στον απόλυτο βαθμό.

Αυτό είναι που συμβαίνει στην ομάδα τα τελευταία δυόμιση χρόνια και τα αποτελέσματα δικαιώνουν 100 τοις εκατό τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας για τις επιλογές του.

Η νέα φιλοσοφία που εισήγαγε ο κ. Λάρκου στην ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε, εκ των πραγμάτων και των αποτελεσμάτων, τη διαφορά. Οι δομές στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αυτές που εγγυούνται, όχι τις επιτυχίες διότι αυτές καθορίζονται στο γήπεδο στο οποίο υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες, αλλά την εύρυθμη λειτουργία και την απόλυτη ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.

Η συνεργασία της ομάδας με τον Νεόφυτο Λάρκου θα συνεχιστεί τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, συνεπώς και η ίδια φιλοσοφία, με την οποία ανέφεραν πως διαφώνησαν ορισμένοι αποχωρήσαντες.

Η ομάδα συνεχίζει με σταθερά βήματα και με έναν τρόπο λειτουργίας ώτσε να είναι πλέον ισχυρή και στο μέλλον.