Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Αργός ρυθμός, λίγες αλλά μεγάλες φάσεις και χωρίς γκολ στην «Αρένα»

Ημίχρονο: Αργός ρυθμός, λίγες αλλά μεγάλες φάσεις και χωρίς γκολ στην «Αρένα»


Το πολύ καλό ξεκίνημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι δεν είχε συνέχεια. Η ομάδα έχασε δύο κραυγαλέες ευκαιρίες με τον Παπουλή ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που κράτησε τη μπάλα, έχασε και μία τεράστια ευκαιρία με τον Ακοράν ενώ η ομάδα προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βγάλει φάσεις χωρίς επιτυχία.

Χρειάζεται ταχύτητα στο παιχνίδι της η ΟΜΟΝΟΙΑ και να κρατήσει περισσότερο μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φάσεις του Ημιχρόνου:

Άρχισε εξαιρετικά τον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ και έχασε στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα μία τρομερή ευκαιρία. Ο Γκόμεθ έκανε μακρινή μπαλιά στον Τσέποβιτς ο οποίος κινήθηκε πλάγια, έδωσε πίσω στον Τιάγκο που έστειλε μπαλιά στον Παπουλή στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, έκανε κεφαλιά ψαράκι όμως ο Μολ απέκρουσε πολύ δύσκολα.

Έχασε άλλη μία τρομερή ευκαιρία ο Παπουλής στο 4ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς του έστειλε σέντρα στην περιοχή, αυτός μπροστά από το τέρμα έκανε άστοχη κεφαλιά.

Ένα έξυπνο σκάψιμο στο 11ο λεπτό από τον Ακοράν ο οποίος πήγε να αιφνιδιάσει τον Φαμπιάνο όμως ο Βραζιλιάνος άρπαξε ευκολά τη μπάλα.

Ένα σουτ από τον Παπουλή έξω από την περιοχή δεν ήταν στον στόχο.

Στο 18ο λεπτό ο Ακοράν έχασε τρομερή ευκαιρία όταν ο Νάντο έστειλε χαμηλά τη σέντρα στη περιοχή μας, πετάχτηκε ο Τρισκόφσκι με τον Χούμποτσαν, η κόντρα ευνόησε τον Ακοράν ο οποίος μονος απέναντι στον Φαμπιάνο σούταρε ψηλά.

Στο 20ο λεπτό ο Χούμποτσαν έκανε φάουλ έξω από την περιοχή μας. Από πολύ καλό σημείο εκτέλεσε ο Τρισκόφσκι πάνω στο τοίχος.

Το επόμενο 20λεπτο δεν έφερε φάσεις. Η ΑΕΚ κράτησε τη μπάλα και η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαξε αντεπιθέσεις.

Στο 44ο λεπτό ένα μακρινό σουτ του Ναούμ ήταν άστοχοα

Έχασε πολύ καλή ευκαιρία ο Τρισκόφσκι στο 45ο λεπτό σουτάροντας από καλή θέση εντός περιοχής έξω.