Home TOP NEWS Κεφάλαιο… πρόωρες ανανεώσεις

Κεφάλαιο… πρόωρες ανανεώσεις


Έχει δημιουργήσει το βασικό κορμό η ομάδα και πλέον είναι λίγες οι κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν για την ενδυνάμωση της. Μπήκαμε ήδη σε περίοδο μεταγραφών, ήδη οι δύο πρώτες ανακοινώσεις είναι γεγονός και θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες.

Ένα θέμα ωστόσο το οποίο επίσης απασχολεί είναι η πρόωρη ανανέωση των συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών τους οποίους η ομάδα θέλει να δέσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Φαμπιάνο είναι ένα μέλος του ρόστερ, για πολλούς το πιο πολύτιμο και ενδεχόμενη πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του θα προκαλέσει σίγουρα ενθουσιασμό αλλά και ασφάλεια και άνεση σε ότι αφορά στη θέση του τερματοφύλακα. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2021.

Το συμβόλαιο του Γιαν Λέτσιακς επίσης τελειώνει στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Ένας παίκτης ο οποίος προκάλεσε τον θαυμασμό με την παρουσία του φέτος και το να τον έχουμε μαζί μας τα επόμενα χρόνια είναι σημαντικό.

Ένα υπερπολύτιμο asset είναι και ο Άνταμ Λανγκ. Είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (28), μέλος της Εθνικής του ομάδας, θα βρίσκεται στο επερχόμενο Γιούρο και θα είναι εξαιρετικό αν η ομάδα μπορέσει να τον δέσει με νέο συμβόλαιο.

Αυτό ισχύει και για τον Σέχου ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά φέτος ενώ επίσης βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία.

Είναι κι άλλοι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται με το τέλος της επόμενης περιόδου και αυτό είναι σαφώς ένα θέμα που απασχολεί την ομάδα προγραμματισμού.

Αναλυτικά οι παίκτες που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Σέχου, Ντούρις, Τσέποβιτς, Ασάντε, Μποτεάκ, Παπουλής, Κίκο, Χοράτσκα, Παναγιώτου και Λανγκ.

Γκόμεθ και Χούμποτσαν ανανέωσαν πρόσφατα για άλλον ένα χρόνο.