Home TOP NEWS Κινήσεις που φανερώνουν πρόθεση

Κινήσεις που φανερώνουν πρόθεση


Νωρίτερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας Γιόρντι Γκόμεθ. Χθες βράδυ ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου έδωσε ειδήσεις λέγοντας για τον Ισπανό αλλά και για τη συμφωνία με τον Τόμας Χούμποτσαν ο οποίος θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Εξαιρετικά τα νέα καθώς παραμένουν στο ρόστερ δύο παίκτες αδιαμφισβήτητης αξίας αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες εντός γήπεδου, στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και εκτός γηπέδου.

Είναι φανερό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να βασιστεί και στη νέα χρονιά στους παίκτες που συνέβαλαν καθοριστικά στις επιτυχίες. Είναι δεδομένο πως θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνει ο Λούφτνερ, ο Τιάγκο ήταν επίσης βασικό γρανάζι την τελευταία διετία με τον Μπεργκ να δείχνει πόσο πολύ τον εμπιστεύεται.

Ο Βίτορ είναι αυτός που σίγουρα αποχωρεί. Η ομάδα θέλει να κρατήσει αυτούς που θεωρεί αναγκαίους και οι κινήσεις που θα γίνουν στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν θα είναι ούτε και φέτος πολλές.

Ο κορμός υπάρχει και αυτοί που θα έρθουν να πλαισιώσουν τους υφιστάμενους παίκτες θα έρθουν για να ανεβάσουν ένα σκαλί πιο πάνω αγωνιστικά την ομάδα αλλά και για να δώσουν επιπλέον βάθος.

Η συνταγή είναι πετυχημένη και δεν θα αλλάξει. Θα διατηρηθεί ο βασικός κορμός ο οποίος θα εμπλουτιστεί με επιπλέον παίκτες ποιότητας.