Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε σε αυτή την ομάδα»

Μπεργκ: «Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε σε αυτή την ομάδα»


Είπε ο Μπεργκ μετά τον αγώνα…

Δεν είναι σημαντικό να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Κερδίσαμε 1-0 , το πρωτάθλημα ξανά και είμαστε χαρούμενοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, για την ποιότητα. Έπαιξαν στα πλέυ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισαν το πρωτάθλημα και είναι φανταστικό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο για την τεράστια συμβολή του και όσοι απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζουν τα συγχαρητήρια μας. Είμαστε μαζί ως ένα, ομάδα, φίλαθλοι και είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας. Το περίμεναν πολύ και αν δεις τις αντιδράσεις τους καταλαβαίνει τι σημαίνει για όλους αυτό. Είμαι χαρούμενος που τα βλέπω αυτά. Θα το απολαύσουμε. Ξανά ευχαριστώ όλους. Ήταν μία φανταστική χρονιά και το να το πετύχουμε αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο.

Που αφιερώνει τον τίτλο: Νομίζω μόλις το αφιέρωσα σε όλους όσοι ήταν αναμεμιγμένοι με την ομάδα. Τους παίκτες, το σταφ, τη διοίκηση, τον κόσμο. Είδαμε το πάθος όλων και για να είμαι ειλικρινής είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σε μία τέτοια ομάδα. Είμαστε όλοι πολύ δουλευταράδες και αυτό είναι σπουδαίο. Είναι όλοι περήφανοι άνθρωποι και σήμερα ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν.

Τι θέλει τώρα να πετύχει: Είναι δύσκολο να μιλήσουμε τώρα για την επόμενοι χρονιά . Να είμαστε πρώτα ευγνώμονες για όσα κατάφερε η ομάδα διότι ήταν πολύ δύσκολο. Αυτά που κάναμε φέτος δεν ήταν φυσιολογικά. Κοντράραμε ομάδες στην Ευρώπη με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ και στην Κύπρο το ίδιο. Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά. Τώρα θέλω να χαρώ αυτός που πετύχαμε.

Αν έπρεπε να διαλέξει στιγμές…. Δεν ξέρω. Θα μπορούσα να μιλήσω για όλα. Είναι πολλά τα καλά πράγματα. Κερδίσαμε την Λέγκια, τον Ερυθρό, κοντράραμε τον Ολυμπιακό παίξαμε με Γρανάδα με PSV. Η συνέχεια της ομάδας, η νοοτροπία της, το ομαδικό πνεύμα μέσα στην ομάδα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Αυτό για μένα είναι το σπουδαιότερο. Το πως όλοι έκαναν ότι μπορούσαν για να γίνει η ομάδα όσο καλύτερη μπορούσε.

Τι θα κάνει φεύγοντας από το γήπεδο. Δεν ξέρω αν έχουμε σχεδιάσει κάτι για μετά. Τώρα θα παίξουμε την ερχόμενη Δευτέρα. Θα είναι σίγουρα διαφορετικά. Αυτό δεν συμβαίνει κάθε χρόνο και το να είμαστε μέρος αυτού είναι τρομερό συναίσθημα. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο διότι ήταν δίπλα μας από την πρώτη μέρα με πάθος. Η Κύπρος δεν είναι η μεγαλύτερη χώρα όμως έχουμε κόσμο σε όλο το νησί. Είμαι χαρούμενος για αυτούς διότι πέρσι δεν μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε. Είμασταν η καλύτερη ομάδα όμως δεν προλάβαμε να πανηγυρίσουμε. Είχαμε τους μεγαλους πανηγυρισμούς μετά τον Ερυθρό και απόψε είναι οι επόμενοι.