Home TOP NEWS Να εδραιωθεί εκεί που της αξίζει στην… κορυφή!

Να εδραιωθεί εκεί που της αξίζει στην… κορυφή!

Μια δύσκολη και μακριά σεζόν έκλεισε για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον καλύτερο τρόπο. Προηγήθηκε η επιτυχία στην Ευρώπη και στην συνέχεια η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε έναν απαιτητικό και συνάμα μακρύ μαραθώνιο.


Αυτά που κατάφερε να πετύχει η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν καθόλου μα καθόλου τυχαία, ο αναμορφωτής της ομάδας μας, ο Νορβηγός τεχνικός, Χένινγκ Μπεργκ κατάφεραν να φτιάξουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο φάνηκε η ποιότητα του στο γήπεδο και έφτασε στην παρθενική πρόκριση και στην κατάκτηση του τίτλου.

Πλέον στο “πράσινο” στρατόπεδο γυρίζουν σελίδα και σκέφτονται την επόμενη μέρα που είναι ο προγραμματισμός. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχαιρετήσουν το “Ηλίας Πούλλος”, άλλοι θα περάσουν την πόρτα του “Ηλίας Πούλλος” και θα φορέσουν την πράσινη φανέλα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι περιπτώσεις που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Η ομάδα μας είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσει να κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τον βασικό της κορμό κάτι που αν το κάνει θα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επόμενη σεζόν.

Στόχος για όλους είναι πάνω στο υπάρχον ρόστερ να μπουν οι σωστές “πινελιές” οι οποίες θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα μας και θα την κάνουν να εδραιωθεί εκεί που της αξίζει… η κορυφή!