Home TOP NEWS O Φαμπιάνο για τη βραδιά των πανηγυρισμών

O Φαμπιάνο για τη βραδιά των πανηγυρισμών


Διαβάστε τις δηλώσει του Φαμπιάνο, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο PROTATHLIMA.COM, για την βραδιά των πανηγυρισμών και τον κόσμος.

-Πως ένιωσες την βραδιά των πανηγυρισμών;

«Ήταν απίστευτο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς με λέξεις! Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε μέχρι τον στόχο μας αλλά τελειώνοντας το παιχνίδι ήταν ένα συναίσθημα το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω».

-Ο κόσμος της Ομόνοιας σε λατρεύει και το έδειξε στους πανηγυρισμούς. Πως νιώθεις εσύ με αυτή την αγάπη του κόσμου;

«Οι οπαδοί της ομάδας είναι απίστευτοι, αλλά αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μας. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να τους έχουμε μαζί μας κατά την διάρκεια του χρόνου. Πραγματικά είναι απίστευτοι».

-Ξέρω ότι έχεις ψάξει την ιστορία της ομάδας και τον κόσμο της, μέσα από μια συνέντευξη που πήρα από τον Ανδρέα Λουγκρίδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων. Τι σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση;

«Πάντα όταν πάμε σε μια ομάδα, θέλουμε να ξέρουμε από πριν σε ποια ομάδα πάμε. Είχα ακούσει από πριν για τους φιλάθλους της Ομόνοιας και πραγματικά μόλις πήραμε το πρωτάθλημα κατάλαβα και είδα τι σημαίνει να είσαι φίλαθλος της Ομόνοιας».

-Η εικόνα με τον κόσμο στο «Ηλίας Πούλλος» ως εικόνα, μπορεί να κάνει κάποιο ποδοσφαιριστή να μείνει στην ομάδα γενικά ομιλώντας;

«Σίγουρα είναι ένας καλός λόγος για να μείνεις σε μια ομάδα. Αυτό που είδα εκείνη την νύχτα με τόσα άτομα ήταν κάτι που δεν το περίμενα και ήταν κάτι που έλειπε μέσα στην χρονιά».

-Μπορούμε να πούμε ότι μεγάλο ρόλο στο να αποφασίσεις ότι θέλεις να μείνεις στην Ομόνοια για πολλά χρόνια, έπαιξε ο κόσμος;

«Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα το γεγονός ότι θα μείνω στην Ομόνοια. Σίγουρα εγώ θέλω να μείνω και θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ γιατί η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι στην Ομόνοια και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω πολύ σκληρά».