Home TOP NEWS Ο ΠΑ.Σ.Π βραβεύει απόψε τους κορυφαίους της σεζόν 2020/21!

Ο ΠΑ.Σ.Π βραβεύει απόψε τους κορυφαίους της σεζόν 2020/21!


Η μεγάλη στιγμή της βράβευσης των κορυφαίων της ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-21 έφτασε! Το βράδυ της Πέμπτης 13 Μαΐου 2021, στις 21:00 (το Pre-Show ξεκινά στις 20:15), σε ζωντανή μετάδοση από την Cablenet διεξάγονται τα «PASP FOOTBALL AWARDS» της σεζόν 2020/2021!

Πρόκειται για τη σημαντικότερη τελετή βράβευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), η οποία επιστρέφει μετά από δύο χρόνια -αφού η περσινή τελετή δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας.

Η τελετή θα διεξαχθεί στο Royal Hall στη Λευκωσία, με μίνιμουμ φυσική παρουσία των τιμηθέντων και ελάχιστων προσκεκλημένων, λόγω των μέτρων για προφύλαξη από την πανδημία. Το παρών τους θα δώσουν ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας.

Τα αστέρια του κυπριακού ποδοσφαίρου αυτής της σεζόν, μέσα από τις ψηφοφορίες των ιδίων των ποδοσφαιριστών, των επιτροπών και των φιλάθλων, θα τιμηθούν από τον ΠΑ.Σ.Π., σε μία διαφορετική εκδήλωση από άλλες φορές λόγω και των μέτρων για την πανδημία.

Στην εκδήλωση, κορυφαίες στιγμές είναι η ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας του πρωταθλήματος, του κορυφαίου προπονητή, του καλύτερου Νέου και του MVP του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στιγμές είναι η ανάδειξη των κορυφαίων γκολ και αποκρούσεων, η απονομή των Χρυσών Γαντιών, του βραβείου Πρώτου Σκόρερ, η ανακοίνωση της 2ης Καλύτερης Ενδεκάδας και οι τιμητικές βραβεύσεις.

Τα φετινά βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), με χορηγούς τους UNICARS, STOIXIMAN, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Lander Polar Ice και χορηγό μετάδοσης την Cablenet.