Home TOP NEWS Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Είναι κανόνας!

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Είναι κανόνας!


Ξέρουμε εδώ και λίγο καιρό πως, σε ότι αφορά στο συμβόλαιο του Χένινγκ Μπεργκ, όλα είναι συμφωνημένα και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η επέκταση και με χαρά θα υποδεχθούμε τη γνωστοποίηση της.

H ομάδα έχει πετύχει ασύλληπτα πράγματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και οι επιτυχίες της ανήκουν, στον μεγαλύτερο βαθμό, σε όσους δούλεψαν μεθοδικά, προσεκτικά και με περιορισμένα ρίσκα για να δημιουργήσουν ένα σύνολο το οποίο θα μπορέσει να ανέβει στην κορυφή.

Με πρωτεργάτη τον Νεόφυτο Λάρκου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δημιουργήσει εκείνες τις αθλητικές δομές πάνω στις οποίες, πλέον, το μόνο που έχει να κάνει είναι να προσθέτει απλά για να βελτιώνεται.

Το συμβόλαιο του Λάρκου ολοκληρώνεται και ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο. Θεωρούμε πως σύντομα, και με την έλευση Παπασταύρου στην Κύπρο, θα ξεκαθαρίσει θετικά και αυτό το ζήτημα.

Πρέπει να ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις με τον Νεόφυτο για δοθεί συνέχεια στην εξελικτική πορεία της ομάδας μας.

Αναμένουμε λοιπόν πως αυτή η ομάδα που έχει δημιουργηθεί, αποτελούμενη από τους Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζη, θα συνεχίσει να εργάζεται μαζί ενόψει των νέων προκλήσεων που ξεπροβάλλουν στον ορίζοντα. Στο κάτω κάτω, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό αποτελεί κανόνα στο ποδόσφαιρο και δεν θα πρέπει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να προκύψει εξαίρεση.