Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Απάντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμοι για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ το οποίο θα διεξαχθεί στις 19:00 στο “ΑΕΚ Αρένα” στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Χένινγκ Μπεργκ το προηγούμενο διάστημα φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, θέλοντας να παρουσιάσει για ακόμη μια φορά ένα δυνατό σύνολο εντός των τεσσάρων γραμμών, το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ακόμη μια νίκη.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Ανόρθωση και την ΑΕΛ.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε στο “ΑΕΚ Αρένα” είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για ακόμη ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λούφτνερ και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά), αλλά και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ  και λίγο πιο μπροστά τους έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο ίσως δούμε τον Φώτη Παπουλή να αγωνίζεται.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα σήμερα με τους Τιάγκο και Μποτεάκ στα δύο “φτερά” και μοναδικός προωθημένος για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι ο Μάρκο Τσέποβιτς.