Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ “Αυτή τη γιορτή δε θα μας τη χαλάσετε! Ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη...

“Αυτή τη γιορτή δε θα μας τη χαλάσετε! Ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη φιέστα τίτλου που έγινε ποτέ στη Λευκωσία”

Μετά την αντίδραση του Fan Club Lakatamias για την απόρριψη της πρόταστης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για παρουσία κόσμου στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα, όπου μετά από αυτό θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, προέκυψε αντίδραση κι από έξι οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνοντας λόγο για προκλητική στάση της κυβέρνησης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αυτή τη γιορτή δε θα μας τη χαλάσετε!

Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του ΛΑΟΥ μετά την προκλητική απόφαση της Κυβέρνησης για απόρριψη του αιτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για παρουσία κόσμου στη φιέστα τίτλου της Δευτέρας κατόπιν επίδειξης Coronapass και για πληρότητα 15% του γηπέδου, όπως θα ισχύσει ακριβώς στον τελικό κυπέλου 5 ημέρες αργότερα.

Ως ΣΥΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ετσιθελική και επιλεκτική απόφαση της Κυβέρνησης που δεν στηρίζεται πάνω σε κανένα επιδημιολογικό δείκτη. Τι νομίζετε κύριοι, ότι θα κάτσουμε και θα σας ακούμε να μας ταϊζετε κουτόχορτο; Να μας λέτε ότι η χαλάρωση μέτρων για τον Τελικό Κυπέλου είναι για ψυχολογική ανάταση του κόσμου ενώ όταν πρόκειται για τη φιέστα τίτλου να μας λέτε ότι χρειάζεται προσοχή και προέχει η ασφάλεια;;; Σας είδαμε πως αντιδράσατε και όταν ο Αρχιεπίσκοπος σας απείλησε για τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Πρόκειται για ξεκάθαρη εμπάθεια προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ιστορία της. Αυτή τη γιορτή δε θα μας την χαλάσετε! Ο ΛΑΟΣ να ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη φιέστα τίτλου που έγινε ποτέ στη Λευκωσία. Τέτοια που να αρμόζει στην Βασίλισσα 11 χρόνια μετά το τελευταίο πρωτάθλημα.

Υ.Γ: Σε κάθε περίπτωση καλούμε το ΛΑΟ, Κυριακή και Δευτέρα να προχωρήσει σε εξέταση rapid test για να μπορούμε να στήσουμε τη φιέστα μας όπως θέλουμε, με πρώτο μέλημα την υγεία όλων!

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας
Κοκκινοχώρια Crew
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς”