Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σέχου: “Μεγάλο προνόμιο να αγωνίζομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι οπαδοί μας είναι οι...

Σέχου: “Μεγάλο προνόμιο να αγωνίζομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι οπαδοί μας είναι οι μεγαλύτεροι νικητές”

Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Αμπντουλαχί Σέχου σχολιάζει κι αυτός με την σειρά του την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Η ανάρτηση του:

“Ήταν ένα μεγάλο προνόμιο να αγωνίζομαι στην Ομόνοια, όπως ανέφερα όταν ήρθα σε αυτό το εμβληματικό κλαμπ τον Σεπτέμβριο του 2020. Ήμουν πεπεισμένος με το όραμα της διοίκησης και με την κουλτούρα νικητή που χτίζουν. Αναμφισβήτητα, ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους σε αυτό το πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας είναι οι μεγαλύτεροι νικητές, το πάθος τους για αυτόν τον σύλλογο είναι πρωτοφανές.  Δεν μπορέσαμε να εκτιμήσουμε πόσο έχουν υποστηρίξει αυτήν την ομάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτό είναι για όλους εσάς, πρωταθλητές! Ανυπομονούμε να σας έχουμε όλους στην κερκίδα την επόμενη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό προσωπικό, τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση του συλλόγου που με βοήθησαν να προσαρμοστώ και να συνεισφέρω πολύ στην επιτυχία αυτή. Αυτή η εμπειρία θα είναι μαζί μου για το υπόλοιπο  της ζωής μου, αυτό είναι ένα ξεχωριστό σπίτι που θα έχει θέση στην καρδιά μου μέχρι την αιωνιότητα”.