Home TOP NEWS Τα ανοικτά κεφάλαια, οι ανανεώσεις και… η ενίσχυση!

Τα ανοικτά κεφάλαια, οι ανανεώσεις και… η ενίσχυση!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τους πανηγυρισμούς και τα γλέντια για την κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος, σκύβουν ξανά κεφάλι για τον σχεδιάσμο της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Η νέα σεζόν θα είναι πιο απαιτητική και με περισσότερες προκλήσεις και θα πρέπει να γίνουν οι σωστές επιλογές έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η ομάδα προγραμματισμού αναμένεται ότι αρχικά θα ρίξει το βάρος πρώτα με τους παίκτες που είναι στο υπάρχον ρόστερ και στα ανοικτά κεφάλαια, όπως οι Τιάγκο και Μίκαελ Λούφτνερ, μετά θα προχωρήσει με τις ανανεώσεις κι ακολούθως θα αρχίσει την αναζήτηση των ποδοσφαιριστών που θα “εμβολιάσουν” το υφιστάμενο ρόστερ.

Ήδη έγινε γνωστόν στην εκπομπή “Total Green” ότι Τόμας Χούμποτσαν και Γιόρντι Γκόμεθ ότι θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ η περίπτωση του Τιάγκο οδεύει προς αίσιο πέρας, ενώ θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί στο ρόστερ κι ο Λούφτνερ αν και η περίπτωση του φαντάζει κάπως δύσκολη.

Τώρα όσον αφορά τις προσθήκες δεν αναμένεται να δούμε πολλές. Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ασχολούνται με τα θέματα προγραμματισμού θα επιδιώξουν να κρατήσουν τον βασικό κορμό κι από εκεί και πέρα να έρθουν να βάλουν κάποιες “πινελιές” στις θέσεις όπου θα υπάρξει ιδιαίτερη ανάγκη για ενίσχυση.

Σίγουρα θα αναζητηθεί ποδοσφαιριστής στο στυλ του Ασάντε ακραίος δηλαδή που να μπόρει να αγωνίζεται και ως φορ, καθώς ο Γκανέζος θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αναμένεται ότι θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Βίτορ Γκόμες που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, ενώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξετάζουν και περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Λούφτνερ.

Είμαστε ακόμη στην αρχή και σίγουρα ο δρόμος της μεταγραφικής περιόδου θα είναι αρκετά μακρύς.