Home TOP NEWS Την Κυριακή θα συμπληρωθεί η 10άδα με τους πιθανούς αντιπάλους!

Την Κυριακή θα συμπληρωθεί η 10άδα με τους πιθανούς αντιπάλους!

Μπορεί το πρώτο παιχνίδι για την Ευρώπη να αργεί για την ομάδα μας, ωστόσο άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένουν να δουν ποια θα είναι η τελική 10αδα των υποψήφιων αντιπάλων μας για τον Β’ προκριματικό γύρο.


Μέχρι στιγμής ξέρουμε τις 9 από τις 10 ομάδες οι οποίες είναι Ολυμπιακός Πειραιώς (Ελλάδα), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Γιανγκ Μπόις (Ελβετία), Μάλμε(Σουηδία), Κλουζ (Ρουμανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Λέγκια (Πολωνία) και Σέριφ Τιρασπόλ(Μολδαβία).

Η τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει την 10αδα θα είναι είτε η Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), είτε η Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Αν η ομάδα του Ισραήλ κατακτήσει το πρωτάθλημα θα μπει στους δυνατούς και η Φερεντσβάρος στους αδύνατους, αν όμως αυτό δεν γίνει τότε οι Ούγγροι θα πάρουν θέση στους δυνατούς.

Το σκηνικό όσον αφορά τους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας μας για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκαθαρίσει το βράδυ της Κυριακής (30/5) μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Χάποελ Ιρόνι.