Home TOP NEWS To αφιέρωμα του OmonoiaNews στην επιτυχημένη σεζόν του ΑΣΟΛ!

To αφιέρωμα του OmonoiaNews στην επιτυχημένη σεζόν του ΑΣΟΛ!

Την Τρίτη το βράδυ το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε το τελευταίο για φέτος που πανηγυρίζει τίτλο την φετινή σεζόν. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 της ΑΕΚ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Απόλλωνα έκοψε πρώτο το νήμα.


Φυσικά την σεζόν 2020/21 δεν ήταν μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα που μας χάρισε επιτυχίες και μας έκανε να χαρούμε. Οι πετοσφαιριστές μας, οι φουτσαλίστες μας και οι κοπέλες της γυναικείας ομάδας κατάφεραν να μαζέψουν τρόπαια.

Η πετοσφαιρική μας ομάδα κατέκτησε ΑΗΤΤΗΤΗ το νταμπλ την φετινή σεζόν. Η αρχή έγινε με το πρωτάθλημα και στον τελικό του κυπέλλου επικράτησε της ΕΝΠ κατακτώντας και τον δεύτερο τίτλο.

Οι φουτσαλιστές μας πλησιάσαν κι αυτοί με την σειρά τους στο νταμπλ, όμως στο τέλος δεν τα κατάφεραν, ωστόσο πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το κύπελλο επικρατώντας στα πέναλτι του Αποέλ.

Τέλος η γυναικεία ομάδα αν και ήταν το αουτσάιντερ στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Apollon Ladies κατάφερε να κάνει την έκπληξη, πήγε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι και εκεί κατάφερε να πανηγυρίσει το κύπελλο και τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους , τόσο στους αθλητές, όσο και στους ανθρώπους πίσω από τα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για όλες τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν την φετινή σεζόν, κάνοντας περήφανους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σε κάθε άκρη της Κύπρου και όχι μόνο.

Το βίντεο αφιέρωμα που ετοίμασε το OmonoiaNews στα τέσσερα τμήματα που κατέκτησαν τρόπαιο: