Home TOP NEWS Το πιο «παντελονάτο» πρωτάθλημα!

Το πιο «παντελονάτο» πρωτάθλημα!


Καλημερίζουμε τον Πράσινο Λαό. Γιορτάζουμε από χθες βράδυ την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας και νιώθουμε όλοι περήφανοι για αυτό που έχει καταφέρει. Για όλα όσα μας πρόσφερε φέτος!

Ήταν μία χρονιά γεμάτη ενθουσιασμό, με πολλές χαρές αλλά και κάποιες εναλλαγές στα συναισθήματα μας. Και κακά τα ψέματα, υπήρξαν τα χρονικά διαστήματα που ενδεχομένως να χάσαμε και την πίστη μας. Αυτή όμως η ομάδα απέδειξε πως είναι φτιαγμένη για να φέρνει εις πέρας τις τεράστιες προκλήσεις.

Ήταν ένα πρωτάθλημα πεντακάθαρο. Όσα πήρε η ομάδα μας τα άξιζε, τα διεκδίκησε μέσα στο γήπεδο… και μόνο! μέσα σε αυτό, και στο τέλος παίρνει αυτό που δικαιούται. Χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς παρασκήνια, χωρίς να «πειράζει» παίκτες και προπονητές αντίπαλων ομάδων. Χωρίς διαιτητική εύνοια και από ένα σημείο και μετά με ξένους.

Ήταν το πιο παντελονάτο… το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα που κατακτήθηκε τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια. Και για αυτό αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Από τον άνθρωπο που ηγείται της προσπάθειας, μέχρι τον τελευταίο οπαδό της ομάδας. Για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι αλλά και για το επίπεδο το οποίο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει.

Μπράβο σε όλους! Και τα καλύτερα έρχονται!