Home TOP NEWS Το “ορεκτικό” με Γιούστε και Ψάλτη και… η αναμονή για το κυρίως...

Το “ορεκτικό” με Γιούστε και Ψάλτη και… η αναμονή για το κυρίως πιάτο των μεταγραφών!

Οι μεταγραφές των Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη ήταν το “ορεκτικό” της μεταγραφικής περιόδου και τώρα όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα έχει το μενού, όσον αφορά το κυρίως πιάτο.


Όπως έγινε γνωστόν και το προηγούμενο διάστημα η ομάδα προγραμματισμού αναμένεται να προχωρήσει σε πέντε μεταγραφές (αν προκύψει κάτι άλλο θα πάει σε έκτη κίνηση), μέχρι στιγμής υλοποίησε δύο μεταγραφές αφού έφερε στο “Ηλίας Πούλλος” τους Γιούστε και Πάρη Ψάλτη οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά που αφήνουν οι Λούφτνερ και Χάρη Μαυρία.

Η βδομάδα που θα εισέλθουμε ουσιαστικά είναι και η βδομάδα που ανοίγει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο, αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο νησί μας τελειώνουν και οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρακολουθούν από κοντά για να είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να κάνουν την κίνηση τους.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του έδειξαν τις επιλογές των Γιούστε και Ψάλτη ότι δεν θέλουν να πάρουν ιδιαίτερο ρίσκο στις κινήσεις που θα κάνουν, κάτι που το έπραξαν και πέρσι και δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα μας να έρχονται στο Γέρι.

Όπως και να έχει όποιες και είναι οι επιλογές, στόχος της ομάδας προγραμματισμού είναι αυτές να γίνουν πριν την μετάβαση της ομάδας μας στο εξωτερικό (Πολωνία) για την προετοιμασία της, έτσι ώστε να πάει όσο το δυνατό με πιο συμπληρωμένο ρόστερ και ο Χένινγκ Μπεργκ να μπορέσει να δουλέψει σχεδόν με όλους του, τους ποδοσφαιριστές.

Συνεπώς η βδομάδα που μπαίνουμε δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι, ενώ με αγωνία περιμένουμε να δούμε και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Παπαδάκη, με το όνομα του Ευθύμιου Κυριάκου να συνεχίζει να είναι ψηλά στην σχετική λίστα.