Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τσεκάρει τον πρώην “γιγάντα” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Παναθηναϊκός

Τσεκάρει τον πρώην “γιγάντα” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Παναθηναϊκός

Δημοσίευμα οπαδικής ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού κάνει λόγο ότι ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει τη περίπτωση του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μας, Κοστέλ Παντιλίμον.


Αναλυτικά:

“Σύμφωνα με το newspao.gr, o 34χρονος έμπειρος γκολκίπερ από τη Ρουμανία δεν θα απέρριπτε πιθανή πρόταση του τριφυλιού για να καλυφθεί το κενό πίσω από τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας έχει παίξει σε ουκ ολίγες ομάδες της Αγγλίας, με κυριότερη τη Μάντσεστερ Σίτι, όταν έκανε το step up από την Τιμισοάρα. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Σάντερλαντ, Γουότφορντ, Λα Κορούνια, Νότινγχαμ Φόρεστ, Ομόνοια και τελευταία στην Ντενιζλισπόρ.

Έχει μια συμμετοχή στο Champions League το 213 στην επιβλητική εμφάνιση και νίκη των “Πολιτών” επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5-2. Φέτος στην Τουρκία με την “Ντενιζλι” που τερμάτισε προτελευταία δέχθηκε 27 γκολ σε 15 παιχνίδια με 2 clean sheets.

Η άποψη του Γιοβάνοβιτς είναι πως οι πράσινοι πρέπει να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση, με τον Ξενόπουλο να βλέπει την πόρτα της εξόδου”.