Home TOP NEWS Αναμένουμε τις εξελίξεις στον προγραμματισμό!

Αναμένουμε τις εξελίξεις στον προγραμματισμό!

Μπήκαμε στον μήνα όπου η ομάδα μας θα ξεκινήσει δουλειά για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιήθει η πρώτη προπόνηση, από τις 21 μέχρι τις 25 Ιουνίου θα μεταβεί στην Κυπερούντα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασία της και στις 28 Ιουνίου η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της.


Με το πιο πάνω θεωρούμε ότι ο προγραμματισμός στην ομάδα μας θα αρχίσει να μπαίνει σε ακόμη πιο βαθιά νέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής πραγματοποίησε δύο μεταγραφές με τους Πάρη Ψάλτη και Έκτορ Γιούστε να είναι οι πρώτοι δύο που θα εισέλθουν στο “Ηλίας Πούλλος”.

Ως γνωστόν οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του Νεόφυτου Λάρκου και των συνεργατών του θα αφορούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα “φτερά” και στην μεσαία γραμμή. Αυτό που ψάχνει η ομάδα προγραμματισμού είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μια θέσεις και θα είναι σε θέση να ανεβάσουν επίπεδο και να προσδώσουν ποιότητα στο όλο σύνολο.

Στόχος είναι οι επόμενες εκκρεμότητες στο μεταγραφικό κομμάτι να κλείσουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του να αρχίσει την προετοιμασία και τις προπονήσεις της ομάδας έχοντας σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο το ρόστερ του και στα φιλικά να δει αν υπάρχουν αδυναμίες.