Home TOP NEWS Απειλείται με αποκλεισμό έξι μηνών ο Κίκο

Απειλείται με αποκλεισμό έξι μηνών ο Κίκο

Για κάποια λάθη του παρελθόντος της Αρούκα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κίκο απειλείται με αποκλεισμό από τα γήπεδα για έξι μήνες, ενώ στην Πορτογαλική ομάδα επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες 3 μεταγραφικές περιόδους.


Η Αρούκα και ο Κίκο δεν συμμορφώθηκαν σε προηγούμενη απόφαση της ΦΙΦΑ,αφού δεν έδωσαν τις 100 χιλιάδες ευρώ στη Δόξα Κατωκοπιάς και αυτό επιφύλασσε σοβαρές συνέπειες.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς ως γνωστόν είχε κάνει προσφυγή κατά του Κίκο αφού το 2018, είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί της, ωστόσο αθέτησε τη συμφωνία τους και πήγε στην Πορτογαλική ομάδα. Η ΦΙΦΑ δικαίωσε την προσφυγική ομάδα, τιμώρησε την Αρούκα με εμπάργκο μεταγραφών για τις επόμενες τρεις περιόδους, ενώ ο αριστερός ακραίος αμυντικός «απειλείται» να μείνει εκτός γηπέδων για έξι μήνες.

O Πορτογάλος ποδοσφαιριστής για να μην μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο μάλιστα χρονικό διάστημα θα πρέπει είτε ο ίδιος, είτε η Άρουκα να πληρώσουν στη Δόξα 100 χιλιάδες ευρώ και μάλιστα εντός των επόμενων μερικών ημερών.

Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό κι αυτοί που καλούνται να τα βρουν με την Δόξα είναι ο Κίκο και η Αρούκα.