Home TOP NEWS Δεσύλλας: ” Σε περίπτωση που πουληθεί ο Διούδης δεν αποκλείεται να υπάρξει...

Δεσύλλας: ” Σε περίπτωση που πουληθεί ο Διούδης δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα Φαμπιάνο”

Το όνομα του τερματοφύλακα της ομάδας μας, Φαμπιάνο, παίζει άρκετα έντονα στα ρεπορτάζ των Ελληνικών ομάδων.


Αρχικά το όνομα του Φαμπιάνο “συνδέθηκε” με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, μετά ακολούθησαν δημοσιεύματα για τον Φαμπιάνο και για δήθεν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ τις τελευταιές μέρες γίνονται αναφορές και για τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το φημολογουμένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φαμπιανό, ο ρέπορτερ του “τριφυλλιού” της Ελλάδας, Διονύσης Δεσύλλα στον ΣΠΟΡ FM Eλλάδος ανέφερε στο ρεπορτάζ του ότι περίπτωση του Βραζιλιάνου κίπερ θα προχωρήσει αν προκύψει πώληση του Διούδη.

Αναλυτικά η αναφορά του:

«Ο Παναθηναϊκός έχει τερματοφύλακα, τον Διούδη, τον οποίο υπολογίζει. Θα πρέπει να αφήσουμε ένα παράθυρο μήπως έρθει πρόταση από το εξωτερικό για εκείνον. Σε περίπτωση που πουληθεί, δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα Φαμπιάνο για τον Παναθηναϊκό».

Το γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα και δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε. Είναι λογικό και απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν αναφορές και να προκύπτει ενδιαφέρον για έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Φαμπιάνο, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του πρωταθλήτος, μαζεύοντας μάλιστα και αρκετά βραβεία.

Φυσικά για να προκύψει μεταγραφή του Βραζιλιάνου κήπερ ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να τα βρουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ικανοποιηθούν τόσο ο Φαμπιάνο, όσο και η ομάδα μας οικονομικά από οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία.