Home TOP NEWS Dream Team και… οικογένεια!

Dream Team και… οικογένεια!


Οι ποδοσφαιριστές μας με κάθε ευκαιρία δείχνουν το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδα μας και το ότι, όλοι μαζί είναι μια μεγάλη οικογένεια τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά μέσα από το φωτορεπορτάζ που δημοσίευσε η ΟΜΟΝΟΙΑ από την την δεύτερη μέρα της προετοιμασίας της ομάδας μας, η οποία αυτή την περίοδο λαμβάνει χώρα στην Πολωνία.

Οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και κάποια από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, πόζαραν όλοι μαζί με μια πινακίδα η οποία βρίσκεται στο γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου του “Binkowski” και έδειξαν για ακόμη μια φορά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Από την ομάδα μας ως γνωστόν έχει παραμείνει ο βασικός κορμός, αφού από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν μόνο οι Τιάγκο, Λούφτνερ, Μαυρίας και Βίτορ Γκόμες και ο Χένινγκ Μπεργκ στα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη αναμένεται ότι θα στηριχτεί πάρα πολύ στην ομοιογένεια και στην χημεία που υπάρχει στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Έτσι κι αλλιώς σε αυτά τα στοιχεία στηρίχτηκε και δούλεψε ο Νορβηγός κόουτς και την περσινή σεζόν καταφέρνοντας να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην είσοδο σε Ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου καθιστώντας την πλέον ως την Dream Team για… κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ!