Home TOP NEWS Φιλικό για δοκιμές, πρώτα συμπεράσματα και… ξεμούδιασμα!

Φιλικό για δοκιμές, πρώτα συμπεράσματα και… ξεμούδιασμα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει το απόγευμα το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στην περιόδο προετοιμασία της. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα τα πει με τον Απόλλωνα σε ένα δυνατό πρώτο φιλικό παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά προσφέρεται για δοκιμές, συμπεράσματα και ξεμούδιασμα.


Σε αυτόν τον αγώνα ο Νορβηγός κόουτς και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να να κάμουν τα πρώτα τους “πειράματα”, άλλωστε είναι παιχνίδι το οποίο τους το επιτρέπει καθώς η προετοιμασία της ομάδας μας βρίσκεται ακόμη στα αρχικά της στάδια.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το φιλικό, αφού μέαα από αυτό θα μπορέσουμε να δούμε τόσο τους νέους (Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη), όσο και τους τους παλιούς ποδοσφαιριστές σε ποια κατάσταση βρίσκονται, την συνολίκη τους απόδοση, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές, ακόμη και στους νεαρούς. Σαφέστατα μέσα από την παρουσία της ομάδας θα αρχίσουν να εξάγονται και τα πρώτα συμπεράσματα από το προπονητικό τιμ, αλλά δεν σημαίνει ότι όποια εικόνα κι αν δούμε το απόγευμα θα μπορέσουμε να κρίνουμε αυστηρά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, όμως θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε ζωντανά τηλεοπτικά από την Cytavision.