Home TOP NEWS Γκόμεθ: “Έκλαψα, ποτέ δεν είχα κλάψει στην καριέρα μου”

Γκόμεθ: “Έκλαψα, ποτέ δεν είχα κλάψει στην καριέρα μου”

Συγκίνησαν και “άγγιξαν” την καρδιά του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ τα λόγια του Γιόρντι Γκόμεθ στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το OFC TV, “Ομάδα από Ατσάλι”.


Οι δηλώσεις του Γιόρντι Γκόμεθ:

«Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους ομίλους ήταν πολύ ωραίοι. Ήταν η πρώτη φορά για τον σύλλογο και προφανώς αισθάνθηκα πολύ καλά. Ακόμη και εάν ένιωσα αρκετά συγκινημένος μετά τη διαδικασία των πέναλτι, ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και μια ωραία στιγμή για όλους. Για εμένα επίσης, ειδικά στην καριέρα μου ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές σε αυτή».

«Η νίκη-πρόκριση με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου και συγκινήθηκε, δεν είναι πρόβλημα για εμένα να το πω. Έκλαψα, ναι. Μετά τους πανηγυρισμούς, πέντε λεπτά αργότερα αφότου κερδίσαμε στα πέναλτι, όπως είπα συγκινήθηκα και ναι, έκλαψα. Ποτέ δεν είχα κλάψει στην καριέρα μου και δεν ξέρω, απλώς ένιωσα έτσι. Ένιωσα συγκινημένος, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Όπως είπα ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο, επίσης ήμουν ο αρχηγός άρα ένιωσα μέρος αυτού και όλα βγήκαν προς τα έξω».