Home TOP NEWS Η προετοιμασία, το σκανάρισμα της Ντιναμό και… τα μεταγραφικά!

Η προετοιμασία, το σκανάρισμα της Ντιναμό και… τα μεταγραφικά!

Απο χθες το σκηνικό της προετοιμασίας της ομάδας μας μεταφέρθηκε στα ορεινά και συγκεκριμένα στην Κυπερούντα.


Οι ποδοσφαιριστές και ο Χένινγκ Μπεργκ με τους συνεργάτες του θα συνεχίσουν για λίγες ημέρες την προετοιμασία στην ορεινή περιοχή, πριν το σκηνικό μεταφερθεί στο Κιέλτσε της Πολωνίας και συγκεκρίμενα στο στο αθλητικό Κέντρο «Binkowski».

Η προετοιμασία στην Κυπερούντα θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή (25/6) και το Σαββάτο η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει το πρώτο της φιλικό επί Κυπριακού εδάφους κόντρα στον Απόλλωνα.

Σκανάρουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ…

Πέραν από τις προπονήσεις ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του συνεχίζουν το διάβασμα και το σκανάρισμα της αντιπάλου τους η οποία θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Νορβηγός τεχνικός σίγουρα έχει στα χέρια του τα βίντεο με τα δύο φιλικά της Κροατικής ομάδας κόντρα στην πρωταθλήτρια και την δευτεραθλήτρια Σλοβενίας, αλλά και παιχνίδια που έδωσε στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει να εξάγει μέσα από αυτά όσο πιο πολλά συμπεράσματα μπόρει.

Μεταγραφικά…

Στο μεταγραφικό κομμάτι η ομάδα προγραμματισμού έχει ήδη συμφωνήσει με τον Μιξ Ντίσκερουντ και ίσως εντός της βδομάδας που διανύουμε να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Απο εκεί και πέρα οι Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του τρέχουν έτσι ώστε να κλείσουν και τις άλλες εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ. Ως γνωστόν πέραν του Ντίσκερουντ η ομάδα μας θα προχωρήσει στην απόκτηση δεκαριού που θα μπόρει να αγωνιστεί και στα “φτερά”, αλλά και εξτρέμ που θα μπόρει να παίξει και στην κορυφή.