Home TOP NEWS Η σκιαγράφηση του Μιξ Ντίσκερουντ

Η σκιαγράφηση του Μιξ Ντίσκερουντ

Από χθες κιόλας ο Μιξ Ντίσκερουντ εντάχθηκε στις προπονήσεις της Ομόνοιας και οι ανακοινώσεις είναι πλέον θέμα χρόνου. Η ιστοσελίδα 24sport.com.cy κάνει μια πρώτη σκιαγράφηση του Νορβηγό – Αμερικάνου που είναι έτοιμος να φορέσει το “τριφύλλι” στο στήθος.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Βάζοντας το πλάνο κάτω, ο Μιξ έρχεται για να αντικαταστήσει τον Βίτορ Γκόμες που αποχώρησε απ’ το ρόστερ των πρωταθλητών. Ψάχνοντας στοιχεία για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπάρχουν κάποια στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν ή τουλάχιστον συνοδεύουν τον Μιξ σύμφωνα με αναλύσεις που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο.

Στα δυνατά του σημεία μπαίνει όπως αναφέρει η ιστοσελίδα who scored, είναι η συμβολή του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, η αναχαίτηση επιθέσεων των αντιπάλων, το κράτημα της μπάλας και τα τάκλιν.

Βέβαια το βιογραφικό του λέει πως πρόκειται για μέσο που έχει καλή επαφή και με τα δίχτυα. Όταν αγωνίζεσαι ως χαφ και έχει πετύχει 46 τέρματα σε επίσημους αγώνες στην καριέρα σου, τότε ναι έχει αίσθηση του τέρματος και λογικά προωθείσαι συχνά στην αντίπαλη περιοχή.

Γενικότερα η περίπτωση του Μιξ Ντίσκερουντ φαντάζει ως μια πολύ καλή επιλογή. Το βιογραφικό του πλούσιο και κουβαλά εμπειρίες και στοιχεία που μπορούν να φανούν χρήσιμα για την Ομόνοια. Τα πάντα όμως κρίνονται στο γήπεδο και ο Χένινγκ Μπεργκ με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Σίμο Ταραπουλούζη θεωρούν πως ο Νορβηγό-Αμερικάνος θα είναι παίκτης που θα δώσει πολλά.