Home TOP NEWS Με υπομονή εξετάζουν κάθε μεταγραφικό στόχο!

Με υπομονή εξετάζουν κάθε μεταγραφικό στόχο!

Βλέπουμε την τελευταία διετία στο μεταγραφικό κομμάτι την ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχει αρκετή υπομονή και χωρίς βιαστικές κινήσεις να αξιολoγεί ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να επιλέξει τους καταλληλότερους που θα έρθουν να ενισχύσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Είναι μια δοκιμασμένη συνταγή η οποία φαίνεται ότι δουλεύει επιτυχημένα γι αυτό και οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού δεν θέλουν να την αλλάξουν, γι’ αυτό και το φετινό καλοκαίρι μοιάζει όπως και το περσινό.

Όπως έχουμε πει ξανά και σε προηγούμενα μας άρθρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει φτιαγμένο τον βασικό της κορμό και χρειάζεται μόνο λίγες πινελιές στο ροστέρ της. Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες με βάση το πιο πάνω λοιπόν κινούνται για λίγες και ποιοτικές μετεγγραφές έχοντας ως στόχο να εντάξουν στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ποδοσφαιριστές ποιότητας, που θα κάνουν τη διαφορά και κυρίως να ταιριάζουν στο πλάνο του προπονητή.

Από τη στιγμή που το ρόστερ είναι σχεδόν διαμορφωμένο και θα γίνουν τρεις με τέσσερεις προσθήκες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, αυτό που επιβάλλεται είναι υπομονή.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ το βράδυ της Τρίτης(8/6) έδωσε τα χέρια με τον Ευθύμιο Κυπριανού και ανακοίνωσε την πρόσληψη του. Ως γνωστόν ο Κύπριος γυμναστή που εργαζόταν στον ΟΦΗ, ήρθε στην οικογένεια των “πρασίνων” για να καλύψει την θέση που άφησε με την αποχώρηση του ο Λεωνίδας Παπαδάκης.