Home TOP NEWS Μεταγραφές – Εξέλιξη σημειώσατε διπλό!

Μεταγραφές – Εξέλιξη σημειώσατε διπλό!

Ο περισσότερος κόσμος δείχνει να είναι πλέον συνειδητοποιημένος, αν και το ενδιαφέρον όλων για τα μεταγραφικά είναι καθημερινό και οι ερωτήσεις και οι συζητήσεις μεταξύ των Ομόνοιατων οι ίδιες.


Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που συζητούν λίγο πιο έντονα και… απαιτητικά. Μήπως όμως δεν θα έπρεπε; Όχι να συζητάμε, αλλά να θεωρούμε πως πρέπει να μπει πίεση στους ανθρώπους της ομαδας για να δράσουν άμεσα. Κι εγώ νομίζω πως συζητάμε ξεχνώντας το πιο βασικό.

Ότι είμαστε ομάδα στημένη η οποία θέλει ακόμα 3 προσθήκες. Είμαι σίγουρος πως ο Μπεργκ θέλει μεν παίκτες ποιότητας για να μπορέσει να βασιστεί πάνω τους, ωστόσο στο μυαλό του ίδιου ίσως και να είναι απλά καθαρά συμπληρωματικοί αυτών που έχει μαζί του.

Διότι σαφως γνωρίζει πως στις θέσεις όλες η ομάδα έχει ήδη την ποιότητα της. Και σίγουρα κανείς δεν θα έλεγε όχι σε λίγη ακόμα περισσότερη, ή πολύ περισσότερη.

Στο τέρμα η ομάδα είναι καλυμμένη, όπως επίσης στο κέντρο της άμυνας με Λανγκ, Χουμποτσαν, Γιουστε, οπως και στα άκρα με Λετσιακς, Κικο, Σεχου και Ψάλτη. Στο κέντρο υπάρχει ο Κουσουλος και ο Γκόμεθ, στα άκρα και μεσοεπιθετικά οι Μποτεακ, Τζιωνης, Λοιζου, Παπουλης και μπροστά οι Κακουλλης Ντουρις, Τσεποβιτς. Και αυτούς ήδη πλαισιώνουν οι Παναγιωτου, Χαμπος, Βενιζέλος τους οποίους ο Μπεργκ έδειξε ποσό πιστεύει.

Είμαι της αποψης πως αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι, όχι τις μεταγραφές αλλά όλους αυτούς πιο πάνω να είναι ακόμα καλύτεροι τώρα. Αν συμβεί αυτό τότε η Ομόνοια μάλλον θα είναι ξανά πρωταθλήτρια.

Στα χέρια λοιπόν των όσων αποτελέσουν το επιτελείο Μπεργκ να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ξανά, και τους παίκτες που είναι εδώ να συνεχίσουν τη δουλειά, απολαμβάνοντας αυτό που κάνουν και να αγκαλιάσουν, οπως αυτοί γνωρίζουν, τους νέους τους συμπαίκτες και να δυναμώσουν ακόμα πιο πολύ τον δεσμό τους. Εξάλλου η μεταγραφική τελειώνει Αύγουστο.

Η ομάδα είναι υπό συνεχές κτίσιμο, εξελίσσεται, δεν βιάζεται, ούτε ρισκάρει. Ας γυρίσουμε λοιπόν πρώτα το βλέμμα σε όλους αυτούς τους πρωταθλητές, αφού πρώτα τους ευχαριστήσουμε και να τους δώσουμε ώθηση να συνεχίσουν από κει που έμειναν. Αυτοι που ήρθαν και θα έρθουν ενισχύουν την ήδη στημένη και πρωταθλήτρια ομάδα μας.