Home TOP NEWS Πάνω σε αυτές τις βάσεις “χτίζεται” η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πάνω σε αυτές τις βάσεις “χτίζεται” η ΟΜΟΝΟΙΑ


Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκεται αυτό το διάστημα η ομάδα μας, με τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του, να δουλεύουν εντατικά για το “χτίσιμο” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα δούμε τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει το Γραφείο Τύπου είναι, το θετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας μας,η χημεία και η ομοιογένεια, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον βασικό της κόρμο.

Από την ομάδα ως γνωστόν αποχώρησαν, οι Τιάγκο, Βίτορ Γκόμες, Χάρης Μαυρίας και Μίκαελ Λούφτνερ, στις θέσεις των δύο τελευταιών αποκτήθηκαν οι Πάρης Ψάλτης και Έκτορ Γιούστε, ο Μιξ Ντίσκερουντ αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, ενώ θα γίνουν ακόμη δύο προσθήκες.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε το ρόστερ της που της χάρισε πέρσι την είσοδο στους ομίλους του Europa Leauge και το πρωτάθλημα, την κάνει να ξεκινάει με ένα πλεονέκτημα τη νέα σεζόν έναντι των αντιπάλων της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Χένινγκ Μπεργκ είναι χτισμένη σε στέρεες βάσεις και σε συνδυασμό με την πολύ καλή χημεία και την ομοιογένεια, που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα ανεβαίνει μεταξύ άλλων και η ψυχολογία, στοιχείο το οποία θα παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο, στο να παρουσιαστεί το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ πανέτοιμο στα πρώτα παιχνίδια, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.