Home TOP NEWS Πέντε “πράσινοι” αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες!

Πέντε “πράσινοι” αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες!

Υποχρεώσεις είχαν πέντε ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Ferenc Szusza stadium η Εθνική Κύπρου αν και πάλεψε τον αγώνα και είχε πάρα πολύ καλή απόδοση ηττήθηκε με 1-0 από την Εθνική Ουγγαρίας από το γκολ που πέτυχε ο Σάφαρ στο 37ο λεπτό.

Στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν τέσσερεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, τρεις στην Εθνική Κύπρου και ένας στην Εθνική Ουγγαρίας. Συγκεκριμένα πήραν χρόνο συμμετοχής για 72λέπτα οι Φώτης Πάπουλής και Πάρης Ψάλτης, οι οποίο έδωσαν τις θέσεις τους στον Λοίζο Λοίζου και Ανδρέα Παναγιώτου αντίστοιχα. Ο Άνταμ Λανγκ αγωνίστηκε για μία ώρα παιχνιδιού αφού αντικαταστάθηκε από τον Βίλι Ορμπάν. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Κωνσταντίνος Παναγή και Ιωάννης Κούσουλος.

Στο άλλο φιλικό παιχνίδι που υπήρχε συμμετοχή από ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν αυτό ανάμεσα στη Νιγηρία και το Καμερούν. Στο εν λόγω ματς αγωνίστηκε σε όλο το 90λέπτο ο Αμπντουλαχί Σέχου. Για την ιστορία να πούμε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Σέχου ηττήθηκε με 0-1 με ένα γκολ που πέτυχε στο 37ο λεπτό ο Αντρέ-Φρανκ Ζάμπα Ανγκισά.

Επόμενες υποχρεώσεις για τους Διεθνείς μας:

6/6 Αυστρία – Σλοβακία (Τόμας Χούμποτσαν, Μίχαλ Ντούρις)
7/6 Ουκρανία – Κύπρος (Παπουλής, Λοίζου, Ψάλτης, Κούσουλος, Παναγή)
8/6 Καμερούν – Νιγηρία (Αμπντουλαχί Σέχου)
8/6 Ουγγαρία – Ιρλανδία (Άνταμ Λανγκ)