Home TOP NEWS Ποδοσφαιριστής για όλη την άμυνα ο Χούμποτσαν!

Ποδοσφαιριστής για όλη την άμυνα ο Χούμποτσαν!

Οι Σλοβάκοι δεν κατάφεραν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους αφού έχασαν από τους Σουηδούς, με τον Χούμποτσαν να αγωνίζεται για 85 λεπτά, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Μίχαλ Ντούρις.


Στα λεπτά που αγωνίστηκε ο Τόμας Χούμποτσαν τα πήγε αρκετά καλά, έτρεξε, ανέβηκε και προσπάθησε να δώσει βοήθειες και στο επιθετικό τρίτο, ενώ στο αμυντικό κομμάτι ήταν ο ποδοσφαιριστής που συνηθίσαμε να βλέπουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το αξιοσημείωτο με τον Χουμποτσάν είναι ότι όπως και στο προηγούμενο ματς με τους Πολωνούς αγωνίστηκε ξανά ως αριστερός μπακ, μια θέση στην άμυνα που δεν τον είδαμε να αγωνίζεται στην Κύπρο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Σλοβάκος αμυντικός ως γνωστόν αγωνίστηκε στα δεξία, στο κέντρο της άμυνας, όχι όμως και στα αριστερά που τον βλέπουμε να αγωνίζεται στην Σλοβακία.

Ο Τόμας Χούμποτσαν έδειξε ότι είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις αμυντικά. Ο Χένινγκ Μπεργκ παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές του στο Euro και σίγουρα θα τρίβει τα χέρια με τον Χούμποτσαν βλέποντας τον να μπόρει να προσφέρει και σε άλλη θέση στην άμυνα.