Home TOP NEWS Post Game: Το πρώτο δείγμα ήταν σαφώς ικανοποιητικό

Post Game: Το πρώτο δείγμα ήταν σαφώς ικανοποιητικό


Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι παρακολουθήσαμε χθες το απόγευμα. Η φιλική νίκη που πέτυχε η ομάδα με 4-3 επί του Απόλλωνα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που μετράει είναι η διάθεση που έδειξαν όσοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν, και αν και βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο της σεζόν η παρουσία μας ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

Θετικό το γεγονός ότι σκοράραμε 4 φορές, βέβαια δεχθήκαμε πολλές φάσεις και τα τρία γκολ που σημείωσαν οι αντίπαλοι είναι ένα κομμάτι για το οποίο θα γίνουν επισημάνσεις από τον Μπεργκ.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Τσέποβιτς ο οποίος στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 2 γκολ ενώ έδωσε την ασίστ στον Λοϊζου στο 3ο γκολ. Πολλή διάθεση και από τον Μποτεάκ αλλά και τον Λέτσιακς στο αριστερό αμυντικό άκρο. Γενικότερα η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία στο πρώτο μέρος, έβγαλε κάποια από τα χαρακτηριστικά της.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές, έπαιξαν αρκετοί νεαροί. Ήταν ιδιαίτερα κινητικός ο Παπουλής που σημείωσε και το 4ο γκλο της ομάδας, ήταν καλή η παρουσία από τον Κακουλλή που έτρεξε αρκετά, οι Χάμπος και Βενιζέλος στο κέντρο επίσης ενώ πολλά ανεβάσματα και συμμετοχή σε επιθετικές προσπάθειες έκανε ο Κίκο.

Είδαμε για πρώτη φορά τον Χοράτσκα κάτω από το τέρμα ο οποίος αντικατέστησε τον Παναγή στο δεύτερο μέρος με τους δύο  τερματοφύλακες μας να κάνουν κάποιες καλές επεμβάσεις στις πολλές φάσεις που δημιούργησε ο αντίπαλος.

Περιμένουμε το επόμενο φιλικό στη Πολωνία, με τον Μπεργκ να έχει περισσότερες επιλογές αφού επιστρέφουν οι Χούμποτσαν, Ντούρις, Λανγκ και Σέχου.