Home TOP NEWS Προκαλεί γέλιο το ποσό που λένε ότι προσφέρει ο Ολυμπιακός για Φαμπιάνο

Προκαλεί γέλιο το ποσό που λένε ότι προσφέρει ο Ολυμπιακός για Φαμπιάνο

Το νέο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα σήμερα και έχει να κάνει και πάλι με τον Φαμπιάνο πραγματικά προκαλεί γέλιο με την πρώτη ανάγνωση.


Η Sportime επικαλείται πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ ύψος 300.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Φαμπιάνο όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα στο sdna.gr, επίσης αναφέρει ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί ποσό που φθάνει τις 800.000 ευρώ. Προστίθεται δε, ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Για τον κορυφαίο τερματοφύλακα που αγωνίζεται στην Κύπρο αν είναι όντως αυτό τα ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός Πειραιώς για την απόκτηση του είναι πραγματικά εξευτελιστικό και θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι μας κάνουν πλάκα με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας και διαβάζουμε.

Ο Φαμπιάνο δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο σύμβολαιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι ένα από τα πιο μεγάλα περιουσιακά στοιχεία όπως δηλώνουν άπαντες στην ομάδα μας και σίγουρα κανείς από το “πράσινο” στρατόπεδο δεν έχει σκοπό να ξεπουλήσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της για 300.000 όπως αναφέρεται και στο σημερινό δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα:

«Μετά την συμφωνία για τον Πιέρ Κουντέ, ο Ολυμπιακός προχωρά για την απόκτηση του Φαμπιάνο. Οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση πώλησης του Ζοσέ Σα και η Sportime αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός “φουλάρει” για την απόκτηση του Φαμπιάνο”, αναφέρεται.

«Όπως σημειώνεται, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει προσφορά ύψους 300.000 ευρώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως οι Κύπριοι επιθυμούν να λάβουν μεγαλύτερο ποσό, που θα ακουμπά τις 800.000 ευρώ», προστίθεται.

Και καταλήγει: «Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη, που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και ίσως πιέσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».