Home TOP NEWS Προστέθηκε ήδη στην ιστοσελίδα, στην τεχνική ομάδα

Προστέθηκε ήδη στην ιστοσελίδα, στην τεχνική ομάδα


Όπου και να ‘σαι ανακοινώνεται η πρόσληψη του νέου προπονητή φυσικής κατάστασης/ Head Of Performance, Ευθύμιου Κυπριανού.

Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έχει ήδη προστεθεί το όνομα του στην τεχνική ομάδα.

Ο Ευθύμιος Κυπριανού κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να έρθει και να αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Παπαδάκη. Eίναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA A’, επαγγελματίας αθλητικός επιστήμονας και προπονητής φυσικής κατάστασης. Έχει εργαστεί στην Aspire Academy, στην Εθνική ομάδα του Κατάρ, στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, στην A.E. Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο πανεπιστήμιο του Liverpool, John Moores. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Αθλητικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και του μεταπτυχιακού τίτλου Sports Coaching & Management από το Kingston University του Λονδίνου.

Συγγραφέας του βιβλίου «Εξισορρόπηση Φυσικού & Τακτικού Φορτίου στο Ποδόσφαιρο: Μια Ολιστική Προσέγγιση» που περιγράφει μια νέα προσέγγιση στη φυσική προετοιμασία για ποδοσφαιριστές.

Η ερευνητική του δράση επικεντρώνεται στον έλεγχο και τη διαχείριση του προπονητικού φορτίου των ποδοσφαιριστών σε σχέση με τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.