Home TOP NEWS Συνεχίζεται η αναζήτηση αντιπάλων για φιλικά!

Συνεχίζεται η αναζήτηση αντιπάλων για φιλικά!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.


Ως γνωστόν η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο “Ηλίας Πούλλος” στις 15 Ιουνίου, για λίγες ημέρες η ομάδας μας θα προπονείται στο Γέρι και μετά θα μεταβεί στην Κυπερούντα για ένα τετραήμερο από τις 21 μέχρι τις 25 του Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα η ομάδα θα μεταβεί στις 28 Ιουνίου στην Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Αθλητικό Κέντρο το οποίο βρίσκεται στο Κιέλτσε όπου εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 9 Ιουλίου.

Κατά την παραμονή της στην Πολωνία η ομάδα μας αναμένεται να δώσει δυνατά φιλικά έτσι ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα από τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα άτομα που ασχολούνται για την εξεύρεση αντιπάλων είναι συνεχώς στα ακουστικά και μιλάνε με διάφορες ομάδες, έτσι ώστε να προγραμματίσουν τα φιλικά πριν την μετάβαση της ομάδας μας στην Πολωνία.

Επι του παρόντος δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτό το θέμα και σίγουρα μόλις “κλειδώσουν” οι αντίπαλοι το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ενημερώσει.