Home TOP NEWS Τα σπουδαία νέα θα έρθουν από την Πολωνία!

Τα σπουδαία νέα θα έρθουν από την Πολωνία!


Η ομάδα μας από σήμερα βρίσκεται στο Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο αεροπλάνο για την Πολωνία μπήκαν και οι ανθρώποι της ομάδας προγραμματισμού, οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης κι από εκεί  θα συντονίσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να φορέσει την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος τη νέα χρονιά, θα είναι ο Μιξ Ντίσκερουντ ο οποίος θεωρείται ήδη κλειστός από την ομάδα μας. Μάλιστα η έγκυρη ιστοσελίδα “transfermarkt.com” παρουσιάζει τον Ντίσκερουντ ως ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Απο εκεί και πέρα οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης θα “ξεσκονίσουν” ξανά τις λίστες τους και θα κληθούν να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για τις άλλες δύο θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα μας κι αναφερόμαστε στον εξτρέμ και στον επιτελικό μέσο. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας προγραμματισμού και σύντομα ίσως προκύψουν και εξελίξεις με τις περιπτώσεις αυτές.

Το σίγουρο είναι ότι τα σπουδαία νέα και οι επόμενες ανακοινώσεις θα έρθουν από Πολωνία μεριά, όπου εκεί ο Χένινγκ Μπεργκ θα “χτίσουν” όσο καλύτερα γίνεται την ΟΜΟΝΟΙΑ για να μπορέσει να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα