Home TOP NEWS Υπάρχουν σημαντικές ημερομηνίες μέσα στον Ιούνιο!

Υπάρχουν σημαντικές ημερομηνίες μέσα στον Ιούνιο!

Έχουμε εισέλθει αισίως στον μήνα Ιούνιο, μήνας όπου για την ομάδα μας υπάρχουν κάποιες σημαντικές ημερομηνίες στο καλεντάρι της.


Αρχικά στα μέσα αυτού του μήνα που διανύουμε αυτή την στιγμή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα μας περιμένει με αγωνία να δει ποιος θα είναι ο πρώτος της αντίπαλος στο φετινό Ευρωπαϊκό της ταξίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 ή 21 Ιουλίου.

Όπως αναφέραμε και στα προηγούμενα μας άρθρα οι 10 πιθανοί αντιπάλοι της ομάδας μας είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Λέγκια Βαρσοβίας, ο Ερυθρός Αστέρας, η Σερίφ Τιρασπόλ, η Φερεντσβάρος, η Κλουζ, η Μάλμε, η Λουντογκόρετς και η Γιάνγκ Μπόις.

Επίσης άλλη μια σημαντική ημερομηνία για την ομάδα μας είναι επίσης η 15η Ιουνίου, ημέρα όπου η ομάδα μας θα βάλει μπρος τις μηχανές και θα αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ως γνωστόν το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στις 15 Ιουνίου, από τις 21 μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα θα μεταβεί για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Κυπερούντα και στις 28 Ιουνίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Πολωνία και στο Αθλητικό Κέντρο «Binkowski», στο Κιέλτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασία τους.

Μέσα σε όλα αυτά ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του, τρέχουν τα θέματα προγραμματισμού έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας, αλλά και για να έρθουν σε συμφωνία με τον αντικατάστατη του Λεωνίδα Παπαδάκη για την θέση του γυμναστή.

Αναμένουμε λοιπόν ότι πέραν των κληρώσεων για το Τσάμπιονς Λιγκ, την έναρξη της προετοιμασίας, ο Ιούνιος θα είναι αρκετά σημαντικός όσον αφορά και στο κομματί του προγραμματισμού.