Home TOP NEWS Ζήτημα που πρέπει να ξεκαθαρίσει και μάλιστα σύντομα!

Ζήτημα που πρέπει να ξεκαθαρίσει και μάλιστα σύντομα!


Έχει μετατραπεί σε σίριαλ το θέμα Φαμπιάνο. Εδώ και πολύ καιρό τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Τη μία ήταν η ΑΕΚ, ύστερα ο Παναθηναϊκός και τώρα η πιο σοβαρή περίπτωση που αφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Και στη μέση βρίσκεται ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος εκφράζει τις ανησυχίες του περιμένοντας, γνωρίζοντας πως σε μία χρονιά στην οποία η προοπτική για παρουσία σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι ορθάνοικτη, υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα θέμα το οποίο συζητείται και μάλιστα έντονα.

Ουδείς επιθυμεί να δει τον μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας μας να αποχωρεί, ωστόσο αυτή είναι η αγορά του ποδοσφαίρου. Είναι δεδομένη η πρόθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να φέρει τον Βραζιλιάνο κοντά για επέκταση συμβολαίου, είναι δεδομένο και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ο οποίος ξέρει πως πρέπει να πληρώσει για να τον αποκτήσει αλλά και να δώσει στον ίδιο ψηλό συμβόλαιο.

Η ομάδα αρχίζει σήμερα την προετοιμασία της, σε ένα μήνα και κάτι δίνει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα και το θέμα Φαμπιάνο πρέπει απαραιτήτως να ξεκαθαρίσει το συντομότερο.