Home TOP NEWS Ακόμα μια Ευρωπαϊκή “μάχη” μας περιμένει… ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!

Ακόμα μια Ευρωπαϊκή “μάχη” μας περιμένει… ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!

Η ομάδα μας ετοιμάζεται για το πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι για την φετινή σεζόν. Παρατάσσεται στις 9 η ώρα στο στάδιο Mάξιμιρ για να δώσει την πρώτη της Ευρωπαϊκή “μάχη” απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Με βάση τα ονόματα των δύο ομάδων τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος μας σήμερα, καθώς απέναντι θα μας θα έχουμε μία ισχυρή ομάδα με πολλές εμπειρίες στην Ευρώπη και η οποία την περσινή περίοδο αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Europa από την Βιγιαρεάλ η οποία κατέκτησε την διοργάνωση.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας θα κάνει την προσπάθεια της για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κι εμείς την πιστεύουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φορέσει κι απόψε το καλό της Ευρωπαϊκό κοστούμι και θα σταθεί αντάξια στην μεγάλη πρόκληση που έχει ενώπιον της.

Πιστεύουμε στον προπονητή μας, πιστεύουμε και στους παίκτες, εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε από απόσταση τη θετική μας ενέργεια.


Έδειξε και την περσινή επιτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη ότι την ΟΜΟΝΟΙΑ τίποτα και κανένας αντίπαλος δεν την φοβίζει και ξέρουμε πως κι απόψε άπαντες θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας αφήνει ζωντανούς στην υπόθεση πρόκρισης και στον επαναληπτικό της Λευκωσίας.

VAMOS!!! ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!