Home TOP NEWS Ανατροπή δεδομένων και συμφωνία μεταξύ ΓΣΠ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ανατροπή δεδομένων και συμφωνία μεταξύ ΓΣΠ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται ότι έχουμε, όσον αφορά το ζήτημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ΓΣΠ και η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του γηπέδου της Πρωτεύουσας και να αγωνίζεται κανονικά εκεί τη νέα σεζόν.


Μετά από έντονες διαβουλεύσεις οι δύο πλευρές είναι μια… ανάσα από την οριστική συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για καταβολή των €300.000 που χρωστούσε για την αγωνιστική περίοδο 2020/21, ενώ παράλληλα και για συμφωνία για την ερχόμενη σεζόν.

Όπως βγαίνει προς τα έξω οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διαφοροποίηση κάποιων όρων στη συνεργασία τους. Αυτό αφορά σε κάποιες χρεώσεις που έχει ο ΓΣΠ. Η τροποποίηση αυτή μάλιστα θα ισχύσει για όλες τις ομάδες που χρησιμοποιούν ως έδρα το γήπεδο της πρωτεύουσας στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Στις 18:00 το Δ.Σ του του ΓΣΠ θα συνεδριάσει και αναμένεται πως θα επισημοποιηθεί η προφορική συμφωνία μεταξύ του ΓΣΠ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.