Home TOP NEWS Δεν αλλάζει ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…

Δεν αλλάζει ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…


Δεν αλλάζει κάτι το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ όσον αφορά την προσπάθεια που θα πρέπει να κάνει η ομάδα μας στον επαναληπτικό του ΓΣΠ την Τρίτη το βράδυ (27/7 -19:00).

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι απέναντι τους (αυτό έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο “Μαξίμιρ”) θα έχουν έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος φανέρωσε μέσα στο γήπεδο ότι δεν χρειάζεται πολλές ευκαίριες για να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται.

Στο “πράσινο” στρατόπεδο ξέρουν πως για να έρθει η μεγάλη ανατροπή θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές μας ήδη έχουν ριχθεί στις προπονήσεις μετά την επιστροφή τους από την Κροατία με τον Νορβηγό κόουτς να ετοιμάζει τα πλάνα του. Ο Μπεργκ λογικά θα παρακολούθησε και την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Ντιναμό και με τα όσα κατέγραψε και πάλι θα προσπαθήσει να “χτίσει” την ομάδα του την ερχόμενη Τρίτη έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θέλει.


Ο στόχος λοιπόν είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πολύ καλή εμφάνιση και με σύμμαχο τον “πράσινο” ΛΑΟ να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τον Γ’προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.