Home SPORTS NEWS Euro 2020: Ειδικά γυαλιά ηλίου, το «μυστικό» του Ζόμερ και των Ελβετών...

Euro 2020: Ειδικά γυαλιά ηλίου, το «μυστικό» του Ζόμερ και των Ελβετών γκολκίπερ

Οι τερματοφύλακες της εθνικής Ελβετίας προπονούνται με ειδικά γυαλιά ηλίου ιαπωνικής τεχνολογίας, τα οποία βελτιώνουν την οπτική ικανότητα, την περιφερειακή όραση και τον συντονισμό των ματιών.

Ο Γιαν Ζόμερ ήταν ο ήρωας της εθνικής Ελβετίας στα πέναλτι με την αντίστοιχη της Γαλλίας για τη φάση των 16, οδηγώντας την ομάδα του στην πρόκριση στα προημιτελικά του Euro.


Tόσο ο 32χρονος τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ, όσο και οι άλλοι γκολκίπερ της αποστολής, Γιόνας Όμλιν και Ιβόν Μβογκό, κάνουν προπόνηση με τη βοήθεια των γυαλιών ηλίου VisionUp.

Τα γυαλιά ιαπωνικής τεχνολογίας βελτιώνουν μια σειρά από οπτικές ικανότητες όπως εξηγείται και στην επίσημη σελίδα της εταιρίας: «Μπορούν να βελτιώσουν την ταχύτητα λήψης αποφάσεων από τον εγκέφαλο και την οπτική ικανότητα, όπως επίσης την περιφερειακή όραση και τον συντονισμό των ματιών. Μπορούν να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. Τα γυαλιά ηλίου VisionUp δεν βοηθούν μόνον τους αθλητές, αλλά και τους ηλικιωμένους». Δείτε τα χαρακτηριστικά video από την προπόνηση των Ελβετών τερματοφυλάκων, τόσο στο προπονητικό κέντρο, όσο και στο γυμναστήριο:

Πηγή:Gazzetta.gr