Home TOP NEWS H δεύτερη φορά θέλει να είναι διαφορετική!

H δεύτερη φορά θέλει να είναι διαφορετική!

Είναι η δεύτερη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ επί εποχή Μπεργκ σε διπλές αναμετρήσεις θα ξεκινήσει ευρισκόμενη πίσω στο σκορ.


Η πρώτη ήταν στην περσινή πετυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Ως γνωστόν η ομάδα μας στις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ηττήθηκε στο πρώτο ματς που έγινε στο “Γ.Καραϊσκάκης” με 2-0 και στον επαναληπτικό παρά την προσπάθεια που έγινε απ’ όλους έμεινε τελικά στο ισόπαλο 0-0 και γνώρισε τον αποκλεισμό.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν, βρίσκεται στην ίδια θέση και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο “Μαξιμίρ” ηττήθηκε με 2-0 και το βράδυ της 27ης Ιουλίου θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να έρθει η ανατροπή που θα μας χαρίσει παράλληλα και την πρόκριση.

Στο “πράσινο” στρατόπεδο γνωρίζουν ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο τους κόντρα στους Κροάτες, ωστόσο η πίστη υπάρχει, είναι διάχυτη στις τάξεις της ομάδας μας και έτσι θα πρέπει να είναι. Άπαντες καλούνται να το πιστέψουν κι από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για να μπορέσουν να πετύχουν την μεγάλη έκπληξη.


Σίγουρα έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού οι απαιτήσεις του παιχνιδιού που έχουμε μπροστά είναι μεγάλες, όμως μια καλή εμφάνιση και με το σπρώξιμο των φίλων της ομάδας μας από την κερκίδα κάτι που δεν υπήρχε στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, θα ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές να φτάσουν στην πολυπόθητη ανατροπή.