Home TOP NEWS Η ετοιμότητα των νεαρών και… οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μπεργκ!

Η ετοιμότητα των νεαρών και… οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μπεργκ!

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για τον αυριανό (19:00) επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο θα επιδιώξει τη μεγάλη ανατροπή.


Η ήττα με 2-0 στο “Μαξιμίρ” είναι γεγονός ότι δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στους Κροάτες, ωστόσο ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του δηλώνουν αποφασισμένοι  να κυνηγήσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τις πιθανότητες για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» στις 19:00.

Ο Νορβηγός κόουτς και οι συνεργάτες του, προετοιμάζουν τα πλάνα τους και το πως θα παρατάξουν την ομάδα τους στον αυριανό αγώνα. Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι αύριο θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιήσει και το σχηματισμό της ομάδας.

Στα θετικά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που έγινε στην Κροατία είναι ότι, ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει περισσότερες επιλογές, με τους νεαρούς, Λοΐζο Λοΐζου και Μαρίνο Τζιωνή να βρίσκονται  σε ακόμη πιο ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με το προηγούμενο ματς.


Οι δύο προαναφερόμενοι διεκδικούν φανέλα βασικού στη γραμμή κρούσης, καθώς είναι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν ταχύτητα στην ομάδα μας, στοιχείο που έλειψε από το παιχνίδι που έγινε στην Κροατία και το οποίο μπορεί να δημιουργήσει πονοκεφάλους στους Κροάτες.

Αν ο Μπεργκ ρίξει τελικά στην “μάχη” τους δύο νεαρούς, ίσως δούμε να προχωράει και σε κάποιες άλλες κινήσεις και διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πρωτό παιχνίδι στο “Μαξιμίρ”, μια εξ αυτών είναι να δούμε τον Μιξ Ντίσκερουντ να μετακινείται στην φυσική του θέση, στην μεσαία γραμμή, καθώς στο πρώτο ματς αγωνίστηκε στην αριστερή πτέρυγα.