Home TOP NEWS Η “A Bola” συνδέει τον Σινγκ με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Η “A Bola” συνδέει τον Σινγκ με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Πορτογαλική ιστοσελίδα “A Bola” σε δημοσιεύμα της γράφει για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Νοτιοαφρικανό μεσοεπιθετικό Λούθερ Σινγκ.


Επίσης όπως σημειώνεται, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Μπράγκα, χωρίς να ωστόσο να γράφει κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

To άρθρο αναφέρει ότι φαβορί για την απόκτηση του Λούθερ Σινγκ φέρεται να είναι η Πολωνική Λεχ Πόζναν, η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να προσφέρει 300 χιλιάδες ευρώ στην πορτογαλική ομάδα για να τον προσθέσει στο ρόστερ της.

Όσον αφορά τον Σινγκ να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε με την Ολυμπιακή ομάδα της Νοτίου Αφρικής στους αγώνες του Τόκιο, σε όμιλο με Γαλλία, Ιαπωνία και Μεξικό, αλλά δεν συνεχίζουν στην διοργάνωση. Αγωνίστηκε ως βασικός κόντρα στους Γάλλους στην ήττα με σκορ 4-3.

Ο Σινγκ είναι 23ετών και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιρικούς του σταθμούς, ο Νοτιοαφικανός ανήκε στην Μπράγκα η οποία τον έδωσε δανεικό στην Πάσος Φερέϊρα στη λήξασα σεζόν, επίσης αγωνίστηκε στην Μορεϊρένσε και Σάβες στην χώρα της Πορτογαλίας, αλλά και στην σουηδική Γκάϊς.