Home TOP NEWS Η στιγμή που ο Μιξ θαύμασε τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!

Η στιγμή που ο Μιξ θαύμασε τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και παρά την ήττα και τον αποκλεισμό, ως γνωστόν ο κόσμος παρέμεινε στις εξέδρες του γηπέδου και χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές μας, ζητώντας τους πρόκριση σε ομίλους και εμψυχώνοντας τους ενόψει των επόμενων Ευρωπαϊκών αγώνων.


Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πήρε μια πρώτη γεύση τι εστί κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν και ο Μιξ Ντίσκερουντ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Μιξ Ντίσκερουντ την περασμένη Τρίτη(27/7) αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά από τους χιλιάδες οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στην παρακάμερα που ανέβασε το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται σε κάποια στιγμή ο Μιξ να στέκει σε κάποιο σημείο του γηπέδου να κοιτάζει και να θαυμάζει τις τρεις κερκίδες που ήταν ντυμένες στα “πράσινα”, ενώ φαίνεται και η στιγμή που όλοι συμποδοσφαιριστές του αποχωρούν ενώ ο ίδιος παρέμεινε και χειροκρότησε τους οπαδούς μας.


Πάντως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μιξ αναφέρθηκε και στην στήριξη του κόσμου δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Αν έχουμε την ίδια υποστήριξη με Φλόρα, τότε θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα”.