Home TOP NEWS Η υπομονή στα μεταγραφικά αποδίδει και δημιουργεί προοπτική για συνέχεια στις επιτυχίες

Η υπομονή στα μεταγραφικά αποδίδει και δημιουργεί προοπτική για συνέχεια στις επιτυχίες


Περιμέναμε καιρό να ακούσουμε νεότερα στο μεταγραφικό κομμάτι. Από τις πρώτες μεταγραφές των Γιούστε και Ψάλτη, μέχρι την ανακοίνωση του Ντίσκερουντ ήμασταν στην αναμονή. Τώρα φαίνεται πως είναι στα σκαριά η επόμενη μας κίνηση η οποία αφορά στον Νιγηριανό Ατιέμβεν ο οποίος έρχεται με τη μορφή δανεισμού.

Λέγεται συχνά από τους ανθρώπους της ομάδας, ειπώθηκε πρόσφατα και από τον προπονητή. Ότι αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο ή ισάξιο με αυτό που έχουμε δεν προχωράμε σε μεταγραφές.


Και φαίνεται πως η υπομονή που επιδεικνύουν Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ, αποδίδει. Η περίπτωση Ντίσκερουντ φαίνεται πάρα πολύ καλή ενώ και αυτή του Νιγηριανού είναι σίγουρα εξαιρετική.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο γήπεδο και να ανεβάσουν το επίπεδο της ποιότητας μέσα στην ομάδα.

Ακόμα δεν έχει κλείσει ο φετινός προγραμματισμός και σίγουρα αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις οι οποίες θα είναι σαφώς στα ίδια επίπεδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να δυναμώνει και να δημιουργεί τις αγωνιστικές προϋποθέσεις για να δώσει συνέχεια στις περσινές μεγάλες επιτυχίες.